Pse Sito Grafika?

Pse SitoGrafika?

Sepse ka kontinuitet prej vitit 1991

Sepse kemi filluar me idea themelore, çdo gjë bëni të jetë për kënaqësinë e klientëve tanë.
Sepse ne dëshirojmë që çdo klient të jetë i kënaqur nga ne.
Sepse puna jonë që ne bejmë për ju të përfitoj besimin tuaj tek ne.
Sepse duam të krijojmë një rreth të gjërë të miqve dhe bashkëpunëtorëve, dhe çdo klient të ketë përshtypje nga produkti jonë që do të krijojmë për juve, a Ju do të ua dhuroni klientëve tuaj.
Për të qenë të sinqertë ne gjithmonë duam të realizojmë bashkëpunimin me interes reciprok.
Asgjë të re ne nuk kemi thënë, në qoftë se edhe ne ju tregojmë se punojmë me kualitet të lartë të cilësisë më të mirë, të lirë, të shpejtë dhe kështu me radhë.

E gjithë kjo mund të jetë kështu vetëm nëse biem dakord së bashku në drejtim të zgjedhjes së materialeve me cilësi dhe afat që janë në kërkim për të.

Përveç aftësive tona, ne mund të theksojmë se SitoGrafika ka një gamë të gjërë të makinave të ndryshme të logjistikës për të krijuar një apo më shumë produkte që mund të jenë në mbështetje të prezantimit tuaj propagandik, apo konfirmimin të markës apo brendit tuaj.

Dhe më e rëndësishmja, prioritet i të secilit të punësuar tek ne është përgjegjësia për punën kualitative që krijojmë për ju.

Ju falenderojmë që keni kushtuar vëmendje që na keni vizituar faqen tonë, përshëndesim të gjithë klientët dhe miqtë të SitoGrafika me të cilët kemi bashkëpunim dhe mbështetje në një ardhmëri të sukseseve tona të reja që do ti arijmë mëtutje.

Ju jeni i mirëpritur për çdo ditë në lokalet tona të cilët gjinden në Rr. Zheleznicka Shkup.

Vëni në dukje idetë dhe nevojat tuaja, dhe për të tjerat do të kujdesemi ne.


Pronari: Nebojsha Jakovljevic

Rreth kompanisë

Burimet

Kontakt

  • Zeleznicka 32, Lokali 2, 1000 Shkup Maqedonia
  • Phone +389 2 32 25 903 / + 389 2 31 31 023
  • Fax +389 2 31 76 227
  • Skype: sitografika
  • Viber: +389 78 416 209
  • info@sitografika.com.mk
  • Our Facebook Page
  • Our LinkedIn Page
©2011 Sitografika të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Zhvilluar nga  4Ward.. Valid XHTML & CSS.