Тип на производКатегорија:

Производител:

Цена:

Од: До:

Најнови Производи

Porto-Inducta-10k

Преносен полнач со индукциско полнење на уреди. Portable charger with induction charging of devices.

Тежина: 244 gr.

Пакување: 25/50

supreme_a5

A5 папка А5 folder

Тежина: 158

Пакување: 20/40

tangram

Повеќенаменска торба. Multifunction bag.

Тежина: 640

Пакување: 15/30

432001

Звучник со микрофон. Speaker with Microphone

Тежина: 146

Пакување: 50/100

446.001

АБС пенкало со сјаен финиш и горен дел со хром. ABS ballpoint with shiny finish and top with chrome finish

Тежина: 92

Пакување: 50/1000

400.001

Тефтер, џебна големина. Notepad, pocket size

Тежина: 117

Пакување: 1/100

Брендови:

Fimor

Француската компанија Fimor е основана во 1974, а моментално е со гла... Прочитај повеќе

Sefar

Швајцарската компанија е водечки, светски производител на прецизни тк... Прочитај повеќе

Sericol

Фирмата Серикол е настаната уште пред 53 години и почнала со пр... Прочитај повеќе

Tullis Russell

Основана во 1809 година, постојано стекнуваат искуство во производств... Прочитај повеќе

CopyFUN

CopyFUN e холандски бренд за трансфер хартии за ласерски печатачи. Ве... Прочитај повеќе

Sef-Textile

Речиси 50 години SEF се занимава со високотехнолошшки хемики процеси з... Прочитај повеќе

OLFA

Главното седиште и производствените погони на ОLFA се сместени во Осак... Прочитај повеќе

Drucktech

Drucktech е Унгарска компанија која се бави со производство на машини ... Прочитај повеќе

Avery

Avery Graphics - е графичка дивизија од компанијата Avery Dennison, ко... Прочитај повеќе

Polyprint

Polyprint е компанија специјализирана за солуции за дигитален печат н... Прочитај повеќе

Sol's

Од нивната прва креација во 1991 година, до денес, францускиот лидер ... Прочитај повеќе
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.