Rreth Nesh

Gjatë 20 viteve të fundit të funkcionimit, SitoGrafika Shkup gjithmonë përpiqet ti ndjek idetë themelore: për ti realizuar të gjithë idetë dhe imagjinatat tuaja të cilët kanë të bëj në me dizajnimin dhe printin e cila është degë bazë prej në themelimin e kësaj kompanije.
 
Për këtë qëllim ne vazhdimisht jemi duke e monitoruar progresin e teknologjisë në fushën dhe shtypjen e materijaleve në të gjitha sipërfaqet, zhvillimin e ngjyrës dhe të përdorim një shumëllojshmëri të materijaleve, pëlhurave, letrave, kartoneve dhe të gjitha materijalet transparente, në fakt ne ndjekim thuajse çdo risi në drejtim të përmisimit dhe zbatimit të produkteve të reja dhe materijale të reja në fushën e prezantimit të kompanisë tuaj dhe materijale tjera promovuese.

Rreth kompanisë

Burimet

Kontakt

  • Zeleznicka 32, Lokali 2, 1000 Shkup Maqedonia
  • Phone +389 2 32 25 903 / + 389 2 31 31 023
  • Fax +389 2 31 76 227
  • Skype: sitografika
  • Viber: +389 78 416 209
  • info@sitografika.com.mk
  • Our Facebook Page
  • Our LinkedIn Page
©2011 Sitografika të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Zhvilluar nga  4Ward.. Valid XHTML & CSS.