Servisi

Shtypje Sito

Ne ofrojmë shtypjen e të gjithë llojeve të materijaleve në sito edhe atë:
 • Tekstil
 • Qeramikë - Xham
 • Metal
 • Dru
 • Letër
 • Plastikë
Për më shumë informacione rreth këtij llojit të shtypit ju lutemi të na kontaktoni nëpërmjet numrave të telefonit që kemi, apo nëpërmjet kontakt formularin në sekcionin e kontaktit të faqes tonë.

Ju falenderojmë për interesin dhe besimin tuaj!

Rreth kompanisë

Burimet

Kontakt

 • Zeleznicka 32, Lokali 2, 1000 Shkup Maqedonia
 • Phone +389 2 32 25 903 / + 389 2 31 31 023
 • Fax +389 2 31 76 227
 • Skype: sitografika
 • Viber: +389 78 416 209
 • info@sitografika.com.mk
 • Our Facebook Page
 • Our LinkedIn Page
©2011 Sitografika të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Zhvilluar nga  4Ward.. Valid XHTML & CSS.