Зошто СИТОГРАФИКА

Затоа што има континиутет од далечната 1991 година.
 
Затоа што започнавме од основната ИДЕА, се што ќе направиме, да биде на задоволство на нашите Клиенти.
 
Затоа што со нашата работа сакаме да ја стекнеме Вашата доверба.
 
Затоа што сакаме да создадеме широк круг на пријатели и соработници,а секој наш Клиент да остави впечаток со производот кој ние ќе го изготвиме, а Вие ќе го подарите на вашите клиенти.
 
Да бидеме искрени, ние секогаш сакаме да реализираме соработка од заеднички интерес.
 
Ништо ново не сме кажале, ако и ние речеме дека сме најквалитетни, најефтини,најбрзи и сл.
 
Сето ова може да биде така, само ако заеднички се договориме во смисла на избор на квалитет на материјалите и роковите кои ќе ги барате.
 
Во прилог на нашите можности, може да истакнеме дека Ситографика располага со широка палета на разновидни машини  и логистика во функција на создавање на еден производ кој може да биде во поткрепа на Вашата презентација или потврдување на Вашата марка.
За одбележување е што во Ситографика се посветува внимание кон посебните барања на клиентите. На пример, излегуваме во пресрет и на специфични барања како што е печатење и на само една Т-ширт маица (или друг соодветен текстил материјал), и тоа во полн колор на дигитален печатар  (цената ја одредува самиот софтвер за печатење, откако ќе го ‘‘прочита‘‘ Вашиот зададен фајл (слика, текст) за печатење. Натаму, изготвуваме персонализирани ID Картици, според Ваши барања податоци, за фирми, организации, клубови и друго, по барање и со нумерација.

За истакнување е и печатењето на чаши за чај/кафе, при што тиражот воопшто не е во прашање;печатењето на Ваша слика (фајл) е возможно и на само еден примерок, во полн колор!

Секако, изработката на визит карти, меморандуми, коверти и други придружни канцелариски артикли е секојдневна работа, во која Ситографика има повеќегодишно искуство. 

Посебно истакнуваме дека Ситографика отвори и презема активности/самостојно производство на рекламни и други артикли со сродна природа од пластика, бидејќи има сопствени машини и заокружена продукција. Во однос на оваа активност, секогаш сме спремни да Ви излеземе во пресрет, за артикли и нуз-производи блиски до Вашите активности, на пример пластични делови за амбалажа, разни видови магнети за широка употреба, силоконски налепници (стикери), кутивчиња за чување на дневна доза на лекови за терапија за пациенти (со посебна нарачка и договор)и слично.

Во своето работење посебно може да се истакне и соработката со соседните земји, како Албанија, Србија, Косово, Грција, и особено Турција, каде што неколку години наназад Ситографика имаше заеднички настап со резидентна фирма при што оствари плодна активност. Денес Ситографика има сопствена канцеларија во Истанбул.
Ситографика се јавува и како застапник на брендови од графичката дејност, како што се: Serikol, Fimor, Sol’s, Olfa, Graphtech и други. Ситографика реализира соработка со речиси сите маркетинг агенции во Републиката, а и непосредно со голем број фирми и асоцијации.
За одбележување е континуираната соработка, како знак на доверба и квалитет, која се реализира со : Собранието на Република Македонија, Промедика, Комерцијална банка АД Скопје, Мобилната телефонија ОНЕ, Факулет за земјоделие, наука и храна, Алкалоид, Министерството за внатрешни работи, Synergy medical и други секојдневни коминтенти.

 
И најважно, приоритет на секој наш вработен е одговорноста кон работата.
 
Добредојдени сте секој работен ден во нашите простории на ул.Железничка бр 32, Скопје.
Изложете ги Вашите идеи и потреби, останатото препуштете ни го нам.
Благодариме на соработката.
Со поздрав,

Небојша Јаковљевиќ
Сопственик 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.