Sef-Textile

Речиси 50 години SEF се занимава со високотехнолошшки хемики процеси за производство на сопствени флок и флекс филмови.

Од најраните производи наменети за сито печат, до најсовремените полиуретански флексови, искуството на SEF во производството на материјали за топлински трансфер е ненадминливо на пазарот
 Во фабриката во Франција сами го формулираат својот полиуретан и сами ги премачкуваат и флокираат филмовите. Целиот процес на производство, истражѕвање и развој, контрола и квалитет и испорака се одвиваат на едно место.
 
Сите производи на SEF се базирани на вода! Нема никакви траги на солвентни материјали во производството на материјалите, а со тоа нема и никакви солвентни испарувања, само водена пареа.


©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.