Sol's

Од нивната прва креација во 1991 година, до денес, францускиот лидер за производство произведува и дистрибуира облека за рекламирање, промоции, настани, работна опрема, спортска облека и други производи кои ја сочинуваат нивната понуда од над 300 производи.

Нивната распространетост во 40 земји ширум светот, усогласеноста со REACH стандардите говори за нивната успешност и посветеност на креирање квалитетни производи.

Привлечени од нивната широка понуда на машка, женска и детска облека, високиот квалитет на производство, совршено ја надополнуваат работата на Ситографика, овозможувајќи да ги оствариме нашите цели. Маици, работна опрема, капи, панталони и дуксери е она што Ситографика го носи во нашата земја од овој бренд за задоволување на потребите на нашите клиенти.

 

©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.