Пресликувач за текстил

Познато и како термо печатење, претставува техника на пренесување на апликација на текстил. Процесот започнува со формирање на апликацијата преку сито печатење на посебна фолија или дигитално печатење на истата, која подоцна се пренесува на текстилот под влијание на преса загреана на одредена температура. Техника која е осмислена за заменување на сито печатењето на текстил и нуди лесно печатење во повеќе бои и постигнување на подобар ефект на апликацијата која е посакувана.

Она што треба вие да направите е осмислување на вашиот дизајн што сакате да го пренесете на текстил, а ние ќе се погрижиме за брендирањето.
 
Најчесто се употребува за брендирање на маици, а ние Ви нудиме можност за брендирање и на вашите качкети, торби, јакни и слично.
 
 
СИМБОЛ  
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.