Тип на производКатегорија:

Производител:

Цена:

Од: До:

Шифра: 201.02.02 Детали
Пластичен отварач за тапа и капаче
Тежина: /
Пакување: /
Цена: /
Шифра: 202.15.00 Детали
Мулти наменски нож
Тежина: /
Пакување: /
Цена: /
Шифра: 203.15.00 Детали
Мулти наменски нож
Тежина: /
Пакување: /
Цена: /
Шифра: 204.01.01 Детали
Отварач за шишиња со магнет
Тежина: 48g
Пакување: Пластично
Цена: /
Шифра: 205.02.02 Детали
Отварач во форма на капаче
Тежина: 28g
Пакување: Пластично
Цена: /
Шифра: 206.02.00 Детали
Пластичен отварач за шишиња
Тежина: 39.5g
Пакување: Картонска кутија
Цена: /
Шифра: 114.01.01 Детали
Приврзок за клучеви - отварач НАЈНИСКА ЦЕНА: ден. + ДДВ
Тежина: 32g
Пакување: Картонска кутија
Цена: /
Шифра: 113.03.02 Детали
Пластичен приврзок - отварач НАЈНИСКА ЦЕНА: 19ден. + ДДВ
Тежина: 23g
Пакување: Картонска кутија
Цена: 60,00
Шифра: 112.01.01 Детали
Приврзок за клучеви-отварач НАЈНИСКА ЦЕНА: 19ден. + ДДВ
Тежина: 23g
Пакување: Картонска кутија
Цена: 60,00
Шифра: 207.02.00 Детали
Пластичен отварач со печат по желба на клиентот
Тежина: /
Пакување: Пластична кутија 50/1000
Цена: /
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.