Силиконска налепница

Силиконската налепница настанува при процесот на лиење на полиуретанска смола на рамна површина како што е налепница, пресликач, плочка. Постојат мека, средна и тврда смола кои се употребуваат за различните видови подлоги на кои се нанесува налепницата. Со овој процес се добива визуелно привлечен тродимензионален предмет по кој се разликува од класичните налепници. Смолата го продолжува векот на траење на етикетата, затоа што ја штити рекламната порака која се наоѓа во долниот слој. Силиконската налепница може да се аплицира на сите видови на материјал и на било кој облик.
 
 
СИМБОЛ  
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.