Печатење на текстил

Пренесување на вашите дизајни и графички решенија на текстил, позната како техника на печатење на текстил, во суштина претставува боење на ткаенината. При печатењето бојата се соединува со текстилните влакна овозможувајќи отпорност на миење и триење.

Погодна техника за печатење мали количини, доколку сакате да ги изненадите вашите најблиски со печатење на некој дизајн на маици (минимална количина 1 маица ), капи, навлаки за перници, торби, кецели, синтетички ткаенини и слично.
 
 
 
СИМБОЛ   
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.