Затегнување сито на рамки

Една од најважните постапки во процесот на печатење, покрај обезмастувањето на матрицата изработена од свила, е нејзиното прецизно затегнување до високо ниво. Екстремно е важна затегнатоста поради преносот на мастилото, нанесувањето на мастилото, брзината и постојаноста ( нанесување на дизајнот да не се разликува од еден до друг предмет што се печати со сито техника )

Сито графика Ви нуди можност за затегнување, прилагодување и повторно затегнување на рамки за сито печатење.
 
 
  
СИМБОЛ   
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.