Avery

Avery Graphics - е графичка дивизија од компанијата Avery Dennison, која што е една од водечките компании на пазарот со самолепливи материјали. Од 1950 година започнува со производство на самолепливи винили за ситопечат, а Avery Graphics денес израсна во лидер на производството на PVC фолија за катери и дигитален печат на фолија во широки формати, со застапеност на пет континенти.
 
  
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.