Drucktech

Drucktech е Унгарска компанија која се бави со производство на машини и пропратна опрема за ситопечат. Во нејзината палета на производи влегуваат и репарирани машини од разни светски брендови кои се продаваат како половни.
 
 
  
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.