Режење на катер

Сито Графика врши катирање на PVC фолии(од програмата на Avery) кои служат за: 
 
  • Испишување излози
  • Реклами
  • Банери
  • Брендирање моторни возила
Исто така нудиме и катирање на посебни видови на флок и флексо фолии идеални за декорација или печат на текстил.


 
 
СИМБОЛ   
 

©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.