OLFA

Главното седиште и производствените погони на ОLFA се сместени во Осака, Јапонија.

Нивната авантура во светот на бизнисот и иновациите започнува во 1956година кога Јошио Окада на светот му го претстави првиот скалпел со кршливо сечило. Инспириран од начинот на кршење на чоколадните коцки и анализирањето на острите рабови на скршено стакло, дошол до оваа неверојатна идеја и од тогаш до денес побарувачката за овој производ прерасна на светско ниво.
Убедени во квалитетот и издржливоста на производите од овој бренд во нашата понуда на производи внесовме скалпели, табли за сечење, резервни ножеви, ножици и разни производи за сечење на материјали.
 

©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.