Tullis Russell

Основана во 1809 година, постојано стекнуваат искуство во производство на високо квалитетна хартија и картонски производи, обезбедување на врвни материјали за вашата работа е загарантиранo. Поседуваат три главни производствени погони, два во Велика Британија и еден во Јужна Кореја. Нивните постојано високи стандарди за квалитет го прават Tullis Russell лидер во овој сектор, со распространетост во 120 земји и доверба која им ја укажуваат врвни брендови, а нивните производи кај нас ги носиме ние.

Нивната успешност и искуство се гледа во тоа што нивната работа е сертифицирана со BSI ISO 9001:2008 Quality Assurance и BSI ISO 1400:2004 Enviromental Standard.

©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.