Кружен сито печат

Кружниот сито печат претставува техника на сито печатење, со тоа што е наменета за предмети кои имаат кружна форма (цилиндрична форма). Погодна е за печатење на цилиндрична форма на дрво, метал, стакло и пластика. Нашиот кружен сито печат нуди високо квалитетен отпечаток врз материјалите, со чисти и прецизни линии на графичките решенија кои се печатат и бои кои се интензивни.
 
 
СИМБОЛ  
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.