Техничка подршка

Сметаме дека со испорака на производот кој го добивате од нас не завршува приказната и дека дури и најдобрата опрема или производ има потреба од одржување и техничка поддршка. Согласно со тоа, Ситографика располага со високо обучен тим со големо искуство зад себе од индустријата на печатење и со големи познавања на различните техники на печат. Тим кој стои на ваше располагање при појавата на потешкотии во управувањето со производите или одвивањето на вашата работа.


Постоиме за нашите клиенти за поддршка при:

-препорака за адекватна опрема за различни техники на печат

-снабдување со потребната опрема

-снабдување со репро материјали

-совети при избор на материјали за различни техники на печат 

-инсталација на опремата и обука за ракување со истата

-сервисирање и одржување на опремата 

©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.