Polyprint

Polyprint е компанија специјализирана за солуции за дигитален печат на текстил, сместени во Солун, Грција, област со голема историја во полето на текстилниот печат.
Основачите на Polyprint го снабдуваат грчкиот пазар од 1976 год. со секакви видови на опрема и консумативи. Искуството собрано во 30 години доведе компанијата да ја прифати дигиталната технологија во 1998 кога за прв пат понуди солуции за дигитален(директен и трансфер) печат на текстил, еволуирајќи во следните години во една од водечките компании во полето на дигиталниот печат.  
Texjet DTG(директен печатач за текстил) оригинално објавен од оваа компанија во 2005 е еден од првите принтери од тој вид во целиот свет.
Polyprint постојано инвестира ресурси за да ги подобри перформансите на своите продукти, да обезбеди целосна поддршка, да ја зголеми ефикасноста на производството на клиентите и да ги намали ефектите врз животната средина.
Во нашата понуда од оваа компанија имаме: DTG машини(Директно печатење на текстил), боја и хемикалии за печатење на текстил. 
 
 

©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.