Вез

Техниката на декорирање ткаенини со помош на игла и нита, Има долга традиција што кажува и фактот дека потеклото е изгубено во текот на времето. Користејќи компјутеризирани машини за вез кои ја пренесуваат текстурата или дизајнот на ткаенината, спојот меѓу конецот и ткаенината, даваат издржливост на надворешни влијанија и долготрајност.

Што треба да направите? Да одберете бои, дизајн и да го позиционирате на кој дел од материјалот сакате да биде поставен за да добиете добар производ и да постигнете поинаков ефект со своите текстилни промо-материјали (маици, капи итн.).
 
 
СИМБОЛ  
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.