Силиконски Приврзок

Спецификации:

 • Шифра:
  118.05.04
 • Тежина:
  12g
 • Пакување:
  Картонска кутија 50/1000
 • Краток опис:
  Силиконски приврзок

                                            
100x12mm      С/П 120x23mm      Силикон
 
Количина 
50
100
300
500
1,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден.
 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.