Силиконски Приврзок

Спецификации:

  • Шифра:
    101.05.05
  • Пакување:
    Блистер пакување
  • Краток опис:
    Миризлив силиконски приврзок во форма на срце и буква
                                            
47mm               Г/П 14mm            Силикон
 
 

Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0  ден. 0 ден. 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.