Електронска запалка

Спецификации:

  • Шифра:
    2004.02.00
  • Пакување:
    Картонска кутија
  • Количина:
  • Краток опис:
    Електронска запалка

                                          
81x27mm          50x14mm           Пластика
 
 

Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
  
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.