Рекламен магнет за фрижидер

Спецификации:

  • Шифра:
    177 50
  • Количина:
  • Краток опис:
    Рекламен магнет-77x50
Димензии и спецификации: 
Димензии77x50mm                                      
Печат70x45mm
Тежина


 
Цена:
1 - 99

100 - 999

1000 - 9999

5000 - 20000
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.