1200 Banner

Спецификации:

  • Шифра:
    1200 Banner
  • Количина:
  • Краток опис:
    Специјална фолија за банери
Изработена од 70 микронски, мек и флексибилен винил. Фолијата е самолеплива, со трајно, акрилно лепило давајќи исти перформанси и на ПВЦ банери. Има одлични катирачки својства и висока димензионална стабилност, и издржливост на надворешни услови. Доколку се отстрани во рок од 12 месеци, банерот може повторно да се употреби. Достапна е палета од 22 бои.

Наменета за:
-ПВЦ банери 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.