Рекламна трака-1cm

Спецификации:

  • Шифра:
    119.13.00
  • Количина:
  • Краток опис:
    Рекламна трака од 1cm со пластична „штипка“-сопствено производство
                                              
900x10mm      900x10mm             Текстил
 
 
 

Количина 
50 
100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.