Рекламна трака-1cm

Спецификации:

  • Шифра:
    120.13.00
  • Количина:
  • Краток опис:
    Рекламна трака од 1cm со пластична „штипка“-сопствено производство
                                              
900x10mm      900x10mm             Текстил
 
 
 
 
Количина 
50 
100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 10 ден.8 ден. 7,5 ден. 7,5 ден. 7 ден. 6,7 ден. 6,3 ден. 6 ден. 
Цена на печатење 20 ден.5 ден. 3 ден. 2,3 ден. 2 ден. 1,5 ден. 1,5 ден. 1 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.