Дрвен молив со гума за бришење

Спецификации:

  • Шифра:
    502.19.00
  • Количина:
  • Краток опис:
    Дрвен молив со гума за бришење

                                          
190x7mm              50x4mm              Дрво
 
 

Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.