Пластична папка

Спецификации:

  • Шифра:
    4022.02.00
  • Количина:
  • Краток опис:
    Пластична папка

 
                                                     
340x240mm        280x100mm            Полистирен
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 

        
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.