Калкулатор

Спецификации:

  • Шифра:
    2105.02.00
  • Количина:
  • Краток опис:
    Калкулатор со простор за визит карти и пенкало
                                                 
100x65mm           10x50mm          Полистирен
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 10 ден.8 ден. 7,5 ден. 7,5 ден. 7 ден. 6,7 ден. 6,3 ден. 6 ден. 
Цена на печатење 20 ден.5 ден. 3 ден. 2,3 ден. 2 ден. 1,5 ден. 1,5 ден. 1 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
  
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.