Пластичен беџ со кружна форма

Спецификации:

  • Шифра:
    1502.02.03
  • Тежина:
    3g
  • Количина:
  • Краток опис:
    Пластичен беџ со кружна форма од сопствено производство
                                         
55mm               38mm         Полистирен
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 

        
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.