Рекламен магнет за фрижидер

Спецификации:

  • Шифра:
    158 42
  • Количина:
  • Краток опис:
    Рекламен магнет-58x42
 
 
Димензии и спецификации:
Димензии58x42mm                                      
Печат50x35mm
Тежина


 
 
Цена:
1 - 99

100 - 999

1000 - 9999

5000 - 20000
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.