Постоље за знаме

Спецификации:

 • Шифра:
  1701.02.00
 • Тежина:
  25,50
 • Пакување:
  50
 • Количина:
 • Краток опис:
  Пластично постоље за знаме од сопствено производство
                                   
310x91mm              Полистирен
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 


  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.