180BLACK

Спецификации:

  • Шифра:
    180BLACK
  • Цена:
    174,00
  • Краток опис:
    Стандарден скалпел
Најпопуларниот од серијата „Standard“, со метален држач во црна боја. Мултинаменски, со не'рѓосувачко сечило изработено од челик и кршливо со што се зголемува долготрајноста на производот. Вклучува механизам за автоматско закочување.
 
Наменет за сечење на:
-хартија
-картон
-пластичен филм 
 
Резервни острила:  
AB-10
AB-50
AB-10S  
 
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ.
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.