Хартиен термометар

Спецификации:

  • Шифра:
    2704.20.02
  • Количина:
  • Краток опис:
    Хартиен термометар


                                                
65x15mm                                              Хартија
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 10 ден.20 ден. 30 ден. 40 ден. 50 ден. 60 ден. 70 ден. 80 ден. 
Цена на печатење 35 ден.34 ден. 33 ден. 32 ден. 31 ден. 30 ден. 29 ден. 28 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.