2200 SignFlex

Спецификации:

  • Шифра:
    2200 SignFlex
  • Количина:
  • Краток опис:
    Специјална SignFlex фолија
Изработена од 80 микронски, мек и флексибилен винил. Фолијата е самолеплива, со трајно, акрилно лепило давајќи исти перформанси и на ПВЦ материјали. Има одлични катирачки својства и висока димензионална стабилност, одлична издржливост на надворешни услови до 5 години. Не е препорачливо да се печати на неа. Достапна е палета од стандардните 20 бои.

Наменета за:
-завеса во возила(најчесто во камиони)
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.