Памучен блузон

Спецификации:

  • Шифра:
    2402.13.00
  • Пакување:
    155g/m2
  • Количина:
  • Краток опис:
    Дуксер 100% памук
                                           
                                                           Текстил
 
 
Количина 
50
100
300
500
1,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден.
  
*Во цената не е пресметан ДДВ
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.