Сет за маса

Спецификации:

  • Шифра:
    2505.15.00
  • Количина:
  • Краток опис:
    Сет за маса со пенкало, кутија за моливи и „post it“

                                                    
285x160mm            45x25mm            Метал |Кожа
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 

        
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.