УСБ силиконска алка

Спецификации:

  • Шифра:
    2815.05.00
  • Количина:
  • Краток опис:
    УСБ силиконска алка
 
Силиконските нараквици со УСБ меморија се современи и технолошки прилагодени на вашиот промотивен настап. На самата нараквица може да се отпечати или изгравира вашето лого и/или рекламна порака. 

Силиконските нараквици со УСБ се направени од мек силикон и се долготрајни.
 

                                         
217x17mm         63x11mm         Силикон 
 


Количина 
50 
100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.