Кадифена плакета

Спецификации:

  • Шифра:
    3503.35.00
  • Количина:
  • Краток опис:
    Луксузна кадифена кутија за плакета-чинија

                                              
150mm
200mm
250mm 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден.
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.