Porto Inducta 10k

Спецификации:

 • Шифра:
  428.001
 • Тежина:
  244 gr.
 • Пакување:
  25/50
 • Количина:
 • Краток опис:
  Преносен полнач со индукциско полнење на уреди. Portable charger with induction charging of devices.
Преносна батерија. Изработено од високоотпорна АБС пластика, со гумен финиш. Уредот се полни по пат на индукција. Литиумска батерија. Капацитет 10.000 mAh. ≥ 500 циклуси на полнење. 5V/2.1A input/output портови, индикатор за наполнетост и USB, micro USB и USB тип C порта. Вклучува USB/micro USB кабел за полнење. Компатибилно со паметни телефони со wireless charging technology. Достапно во кутија за подароци.
Димензии на производот: 135 x 75 x 20 mm | Димензии на кутија: 150 x 95 x 25 mm
 
 
Portable battery. ABS. Rubber finish. Device charger by induction. Lithium battery. Capacity: 10.000 mAh. Lifespan ≥ 500 cycles. With 5V/2.1A input/output, charging indicator and USB, micro USB and USB type C port. Includes USB/micro USB charging cable. Compatible with smartphones with wireless charging technology. Supplied in gift box.
Dimensions: 135 x 75 x 20 mm | Dimensions Gift Box: 150 x 95 x 25 mm
 
Цена: 1246 ден. + ДДВ 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.