Speaker with microphone

Спецификации:

 • Шифра:
  432.001
 • Тежина:
  146
 • Пакување:
  50/100
 • Количина:
 • Краток опис:
  Звучник со микрофон. Speaker with Microphone
АБС пластика со гумена облога.
Bluetooth пренос на податоци и TF читач на картички. 3W / 4
Ω
Aвтономија до 2 часа.
Функции: одговорање на дојдовни повици, контрола на јачина на звук, поврзување со плејлиста од мобилен уред.
Вклучува USB/micro USB кабел за полнење.
Димензии: 
 ø59 x 55 mm

ABS. Rubber finish.
With bluetooth transmission and TF card reader. With 3W/4Ω.
Autonomy up to 2 h.
Functions include answering calls, volume control and connection to playlist on the mobile device.
Includes USB/micro USB charging cable.
Dimensions: ø59 x 55 mm
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.