45-C

Спецификации:

  • Шифра:
    45-C
  • Краток опис:
    Maru Cutter
Е наменет за сечење на теписон и линолеум. Вклучува 45милиметарско сечило, кое е многу остро и статично, со можност за вртење со цел да се истакне остар раб при работата.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.