4500 Translucent

Спецификации:

  • Шифра:
    4500 Translucent
  • Количина:
  • Краток опис:
    Проѕирна, мат фолија
Изработена од 90 микронски, транслуцентен винил со трајно лепило на база на акрил. Има одлична димензионална стабилност што овозможува да биде катирана со помош на широк опсег на компјутеризирана опрема или рачно. Наменета е за реклами и знаци со среден рок на траење. Тестирана е и дизајнирана според Европски стандарди за издржливост и трајност.

Наменета за:
-знаци
-рекламни паноа
-прозори 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.