500 Fluor

Спецификации:

  • Шифра:
    500 Fluor
  • Количина:
  • Краток опис:
    Флуоросцентна фолија
Avery 500 Fluor ја зголемува вредноста на вашата краткотрајна маркетинг порака. Нуди одлични конверзиски својства на широка палета дигитална опрема и одлични катирачки својства. Лепилото е на база на акрил.

Наменета за:
-краткотрајни рекламни пораки
-промотивни налепници
-етикети
-знаци
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.