5100 Diffuser

Спецификации:

  • Шифра:
    5100 Diffuser
  • Количина:
  • Краток опис:
    Дифузер фолија
Изработена од 50 микронски винил со трајно акрилно лепило. Одлично распространува бела емитирана светлина кога е поставена на чисти, крути материјали, а дополнителен ефект се добива доколку е поставена на бела површина. Има одлична димензионална стабилност и катирачки својства, со врвна издржливост на надворешни услови.

Наменета за:
-знаци
-рекламни паноа 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.