5300 Blockout

Спецификации:

  • Шифра:
    5300 Blockout
  • Количина:
  • Краток опис:
    Blockout фолија
Изработена од 100 микронски винил со трајно акрилно лепило. Дизајнирана е специјално за да ги блокира светлосните зраци, со пропустливост помала од 0,001%. Достапна е во бела и во црна варијанта, а наменета е за рамни површини или површини со блага заобленост. Има одлична димензионална стабилност со одлични катирачки својства, најчесто употребувана врз друга фолија, односно како втор слој.

Наменета за:
-знаци
-рекламни паноа 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.