All Inclusive нараквица

Спецификации:

  • Шифра:
    602.11.00
  • Количина:
  • Цена:
    7,00
  • Краток опис:
    All Inclusive нараквица од сопствено производство

                                               
242x25mm          60x15mm             
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 
9 ден8,5ден8ден7ден. 5ден. 4ден. 3ден. 
Цена на печатење .10ден6ден4ден2ден1,20ден. 1ден. 0,90ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
*Цената е за печат во една боја  

 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.