Силиконска алка - Glow in the dark

Спецификации:

  • Шифра:
    604.04.00
  • Количина:
  • Краток опис:
    Фосфлуоросцентна силиконска алка од сопствено производство

                                            
75x12mm          50x6mm            Силикон
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 

        
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
*Цената е за печат во една боја  

 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.